Spiegels laten maken

Spiegels voor badkamers op maat en geplaatst met oog voor detail

Bel 0118-635 796
Offerte aanvragen

Spiegels laten maken

Wat is een huis zonder een goede, mooie spiegel? Een spiegel in een lijst, een (facet) geslepen spiegel of een spiegel die een andere kleur heeft; het is allemaal mogelijk. Een spiegel vangt licht en weerkaatst dit, waardoor een ruimte groter lijkt. Ook een spiegelwand, indien gewenst met een bijzondere tint, verzorgen wij graag voor u. Zowel in kantoorpanden als in uw eigen woning kunnen wij spiegels op maat maken die perfect passen bij de ruimtelijke uitstraling waar u naar op zoek bent.

Badkamerspiegel laten maken
Badkamerspiegel op maat laten maken

Vlak spiegelglas

Vlak glas is onbewerkt spiegelglas, een rustige optie waarbij de scherpe randen poly geslepen worden. In een lijst is dat meestal voldoende, omdat een eventuele geslepen rand kan wegvallen en dan zijn de extra kosten die hiermee gemoeid gaan overbodig. Is er echter geen sprake van een lijst om de spiegel, dan is het vaak wenselijk om te kiezen voor een facet geslepen spiegel, eventueel in combinatie met verlichting en/of verwarming.

Facet geslepen spiegels

Een spiegel met een facet rand heeft een luxe afwerking waarbij de rand van de spiegel schuin wordt geslepen en naar de hoeken toe afloopt. De breedte van de rand die wordt geslepen loopt uiteen van ca. 5 mm tot ca. 25 mm.

Bevestiging van spiegels en spiegelwanden

Wij zorgen tevens voor een professionele bevestiging en afwerking van spiegels en spiegelwanden en denken graag met u mee over de wijze van plaatsing waarmee de spiegel of wand het beste tot zijn recht komt. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel of een vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Zeeland.

Bent u op zoek naar een glaszetter in plaatsen als Middelburg, Vlissingen, Goes, Zierikzee, Terneuzen of Hulst? Neem dan contact op.

Deel deze pagina