Draai en klapramen

Draai en klapramen van hout geplaatst door glaszetter in Zeeland

Bel 0118-635 796
Offerte aanvragen

Hardhouten draai en klapramen

Hebt u een houten draai of klapraam wat aan vervanging toe is? Of wilt u in een kozijn waar nu een vaste ruit in zit een hardhouten draai of klapraam? Geen probleem voor Glashandel Zeeland! Wij maken onze hardhouten ramen zelf. Daarnaast verzorgen we ook het afhangen en beglazen van het raam.

Uitstraling van houten ramen

De reden dat veel mensen kiezen voor houten ramen is de authentieke uitstraling en het feit dat bijna elke inrichting erbij past. Mocht het hout zelf niet voldoende passen bij uw stijl, dan kunt u er altijd nog voor kiezen om de houten draai en klapramen te (laten) schilderen. Houten ramen isoleren bovendien goed. In combinatie met dubbel glas / HR++ of HR+++ glas is uw woning perfect geïsoleerd en bespaart u aanzienlijk op de stookkosten. Een ander voordeel is de prijs; de kosten van houten ramen vallen erg mee, zeker in vergelijking met andere materialen.

Waarom kiezen voor hardhouten kozijnen?

Hardhouten ramen zijn iets duurder dan zachthouten ramen, dit heeft te maken met de kwaliteit. Hardhouten ramen gaan veel langer mee, tot wel 50 jaar langer, en is beter bestand tegen vocht en andere weersinvloeden van buitenaf. Doordat wij onze hardhouten ramen zelf maken kunnen wij een maatwerk oplossing bieden tegen zeer gunstige tarieven.

Vast raam vervangen door draai of klapraam

Wij maken onze houten ramen op maat en leveren altijd een passend advies voor uw persoonlijke situatie. Ook vaste ramen – kozijnen waar een vaste ruit in zit – kunnen wij vervangen voor een draai- of klapraam, afhankelijk van uw wensen. Houten draai/kiepramen kunnen wij helaas niet leveren. Hiervoor dient een kozijnspecialist ingeschakeld te worden.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken, wij denken graag met u mee! Ons werkgebied strekt zich uit over heel Zeeland. Wij zijn dan ook vaak te vinden in plaatsen als Middelburg, Vlissingen, Goes, Zierikzee, Terneuzen of Hulst.

Deel deze pagina