Glazen wanden laten plaatsen

Glazen wanden voor badkamer, glazen deuren, keukens en overige interieurdelen

Bel 0118-635 796
Offerte aanvragen

Glazen wanden en interieurdelen

Wij leveren verschillende oplossingen voor glazen interieurdelen, zoals deuren, (separatie)wanden, achterwanden in de keuken of vitrines. Glazen deuren worden gemaakt van gehard glas. Denk hierbij aan een douchedeur op maat inclusief montage. Glazen wanden kunnen zowel van gehard als gelaagd glas worden gemaakt. Gelaagd glas wordt ook wel veiligheidsglas genoemd, omdat de kans op verwondingen klein is als het glas breekt. Dit komt doordat er een speciale folie tussen de glasplaten zit dat volledig versmolten is met het glas zelf. Het is moeilijk kapot te krijgen en het glas zal niet direct verder barsten, om die reden wordt dit ook gebruikt voor autoruiten. Tevens is gelaagd glas inbraak-werend en isoleert het goed. Vitrines worden van geslepen glas gemaakt met een UV-verlijming.

Glazen douchewanden laten plaatsen
Glazen douchewanden laten plaatsen

Glazen wanden, douchedeur of keukenwand op maat laten maken

Wanneer u op zoek bent naar een glazen douchedeur of wand in badkamer of keuken, denken wij graag met u mee met een passend advies. Zeker als de ruimte geen eenvoudige afmetingen heeft en vraagt om een maatwerk oplossing bent u bij Glashandel Zeeland aan het juiste adres. Glazen wanden voor sanitaire ruimtes, zoals bijvoorbeeld voor een inloopdouche, een badwand of de achterwand van uw fornuis in de keuken, worden door ons professioneel gekit en inclusief het hang- en sluitwerk perfect afgewerkt.

Glazen scheidingswand

Een glazen scheidingswand kan uitkomst bieden in kantoren, flex plekken of bijvoorbeeld de creatie van een luxe uitstraling van tuin en/of terras. Ook in winkels leveren wij verschillende soorten glazen wanden, die in bijna elke kleur leverbaar zijn. Glazen systeemwanden en separatiewanden zijn in iedere kantooromgeving te gebruiken en wij verzorgen ook de bevestiging aan wand- en plafond.

Interieurdelen van gekleurd glas

Wilt u liever gekleurde glazen interieurdelen in het ontwerp? Ook dat is mogelijk, zowel met een tint in het glas als met een gekleurde folie – mits het gelaagd glas betreft. Laat ons weten waar uw voorkeur naar uit gaat, wij denken graag met u mee. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Zeeland.

Bent u op zoek naar een glaszetter in plaatsen als Middelburg, Vlissingen, Goes, Zierikzee, Terneuzen of Hulst? Neem dan contact op.

Deel deze pagina