Dubbel glas

Dubbel glas laten plaatsen door glaszetters bedrijf in Zeeland

Bel 0118-635 796
Offerte aanvragen

Dubbel glas HR++ en triple HR+++

De HR in HR glas staat voor Hoog Rendement. Deze glassoort heeft een hoge isolatiewaarde en kan dus worden gezien als een investering die zichzelf terug verdient. Met deze glassoort houdt u de warmte in huis en bespaart u op de stookkosten. Bovendien heeft u minder last van tocht of kou en condensvorming op de binnenzijde van het raam. Als er alleen glas geplaatst of vervangen moet worden, zonder de kozijnen, wordt vaak gekozen voor HR++ glas. Zijn ook de kozijnen toe aan vervanging? Dan kunt u beter direct kiezen voor HR+++ glas.

HR++ dubbel glas isoleert twee keer beter dan standaard dubbel glas en HR+++ zelfs drie keer beter. Mede om die reden wordt triple HR glas steeds populairder onder huizenbezitters, want er kan flink mee worden bespaard op energiekosten en bovendien heeft het een gunstig effect op het klimaat en ons milieu. Het is wel belangrijk dat de sponning geschikt is voor HR+++ glas, dit is afhankelijk van de diepte van de sponning. Bij nieuwbouw is dit vaak geen probleem maar bij bestaande bouw kan dit een vraagstuk opleveren. Uiteraard zullen wij u altijd voorzien van een passend advies. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om dan de kozijnen te vervangen of het is beter om te kiezen voor HR++ dubbel glas.

Dubbel glas laten zetten
Dubbel glas laten zetten

HR++ en HR+++ glas

Er zijn verschillende soorten coatings voor HR++ dubbel glas. Hierdoor wordt het verschil in isolatiewaarde tussen HR++ en HR+++ steeds kleiner.
Door de stijgende energieprijzen en het klimaatprobleem, kiezen steeds meer huizenbezitters voor de best mogelijke isolatie bij vervanging van het bestaande glas.

Het plaatsen van dubbel glas is een secuur werk. Wij zorgen ervoor dat u waar voor uw geld krijgt en zijn specialisten in afwerking. Of het nu gaat om een klein ruitje van de voordeur, een grote ruit in de woonkamer, isolerende beglazing in uw monumentenpand, wij verzorgen het allemaal en werken uitsluitend met A kwaliteit materialen. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Zeeland. Bent u op zoek naar een glaszetter in plaatsen als Middelburg, Vlissingen, Goes, Zierikzee, Terneuzen en Hulst? Neem dan contact op.

Deel deze pagina