Vragen en informatie

Vragen of opmerkingen over onze producten of dienstverlening? We horen het graag via onderstaand formulier.

In verband met onze vakantie, zijn wij gesloten van maandag 27-07 tot en met vrijdag 21-08. Vragen- of aanvragen kunt u sturen via het contactformulier of direct mailen naar info@glashandelzeeland.com. Op maandag 24-08 starten wij onze werkzaamheden weer en zijn wij u weer van dienst.


Momenteel is het erg druk bij ons bedrijf. Indien u een offerte wilt ontvangen, willen wij u vragen om een zo specifiek mogelijke omschrijving van de werkzaamheden aan ons door te geven (afmetingen, verdieping, woonplaats). Dit kan via ons contactformulier, of direct naar info@glashandelzeeland.com. Vanwege de drukte kan het iets langer duren voordat u een reactie van ons ontvangt. Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Contactformulier

Door de enorme drukte bij ons bedrijf en omdat wij een klein bedrijf zijn, willen wij mensen die buiten Walcheren wonen een zo duidelijk mogelijke omschrijving van de werkzaamheden geven met plus-minus afmetingen, en wellicht een aantal foto’s van de werkzaamheden. Mocht onze offerte interessant voor u zijn, dan komen wij uiteraard langs om de exacte afmetingen op te nemen en werkzaamheden te bekijken.

Voornaam * First name

Achternaam * Last name

E-mail * E-mail

Telefoon * Phone

Woonplaats * City

Gevonden via * Found us via

Opmerkingen MessageBEDRIJFSGEGEVENS

Glashandel Labruyère
Klarinetweg 16/E
4337 RA Middelburg

Glaszettersbedrijf Glashandel Zeeland

BEKIJK ONS PORTFOLIO

Bekijk een impressie van onze werkzaamheden

Portfolio

KEYPOINTS