Zonwering laten plaatsen in Zeeland

Zonwering laten plaatsen, met knik arm, elektrisch en optioneel op afstand bedienbaar

Bel 0118-635 796
Offerte aanvragen

Zonwering en schermen

Op zoek naar een mooie zonwering voor uw woning? Dan ben u bij ons aan het juiste adres, op het gebied van zonwering is een heleboel mogelijk. Zonweringen zijn elektrisch bediend en optioneel op afstand bedienbaar, afhankelijk van uw wensen. Bekijk enkele foto’s van onze werken of neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maatwerk advies over de mogelijkheden in professionele zonwering.

Zonwering geplaatst door Glashandel Zeeland
Zonwering geplaatst door Glashandel Zeeland

Zonwering met knikarmscherm

Zit u graag in de tuin, maar niet te vaak of te lang in de zon? Kies dan voor een knikarmscherm. U kunt genieten zonder het gevaar van de hete zon en in huis blijft het ook lekker koel. Het knikarmscherm is misschien wel de meest bekende wijze van zonwering.

Een knikarm zonnescherm wordt bevestigd aan de gevel tot een breedte van maximaal 10 meter en 4 meter uitval. De uitval is de afstand vanaf de gevel tot het uiterste gedeelte van het scherm. Er zitten 2 armen in het knikarmscherm die de uitrol van het zonnescherm ondersteunen. Doordat een knikarm zonnescherm verstelbaar is kunt u zelf bepalen hoe hoog of laag het scherm moet uitkomen om uw terras te onttrekken aan de zonnestralen.

Rolluik

Een rolluik heeft vier belangrijke voordelen: zonwering, geluid -en warmte isolatie, bescherming tegen inbraken en weersomstandigheden, en volledige verduistering van uw slaapkamer. Aluminium rolluiken isoleren goed en er wordt vaak gekozen voor elektrische bediening met een afstandsbediening of een wandschakelaar.

Screens

Heeft u een raam aan de kant van uw huis waar wel de zon op staat, maar waar u niet het liefste zit? Of wilt u de voordelen van een rolluik maar dan zonder de totale verduistering van de ruimte? Kies dan voor een screen. Een screen kent dezelfde werking als een rolluik maar heeft een zonwerend doek dat uw woning koel houdt. Hierdoor wordt de ruimte niet totaal donker. Een ander voordeel van een screen als zonwering is dat u privacy heeft. Er kan van buiten namelijk niet naar binnen worden gekeken, maar wel andersom. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Zeeland. Bent u op zoek naar een glaszetter in plaatsen als Middelburg, Vlissingen, Goes, Zierikzee, Terneuzen of Hulst? Neem dan contact op.

BEDRIJFSGEGEVENS

Glashandel Labruyère
Klarinetweg 16/E
4337 RA Middelburg

Glaszettersbedrijf Glashandel Zeeland

BEKIJK ONS PORTFOLIO

Bekijk een impressie van onze werkzaamheden

Portfolio

KEYPOINTS